Gratis Printable | FREEBIE

Aftelkalender Sinterklaas

Gratis Printable | Freebie | Aftelkalender SintJammer genoeg heb ik geen ‘gelovige’ kinderen meer. Aan de ene kant dan... Het bedenken van de lijstjes, stiekem cadeautjes verstoppen, de grapjes van piet en het in de ochtend van de trap af stuiteren als de schoen gezet was. Dat zal ik in de decembermaand missen.  
 
Wat ik niet zal missen is de spanning van de aankomst van de Sint tot aan pakjesavond, deze was altijd om te snijden! Haha, leuk, maar dat leverde altijd wel stuiterende kinderen op! Geen land mee te bezeilen. Wat vast een beetje helpt is het visualiseren ‘hoe lang nog...’ Hoeveel nachtjes nog tot pakjesavond? Mag ik nog een schoen zetten?  
 
De laatste week heb ik voor je in een aftelkalender gezet. Elke dag kan je koter dan een stickerplakken, of met een stift het rondje inkleuren. Zo is duidelijk voor iedereen: ‘Hoeveel nachtjes nog..? 
Ik zou het leuk vinden als je de freebie deelt op Social Media, bv met #MOOIgratis. Ik ben benieuwd waar jij je poster hebt hangen! Tag je ook even andere mama’s van stuiterende kinderen?? Fijne pakjesavond! 

KLIK HIER OM DE AFTEKALENDER TE DOWNLOADEN 


De gratis printables openen in een pdf, welke je op je computer kunt opslaan.
Daarna kun je het zelf uitprinten op A4 (eco) papier.


De gratis printables van VanMooi / MOOI graphic studio, zijn alleen voor persoonlijk gebruik en mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Mocht dit toch aan de orde zijn, neem dan even contact op met ons, misschien kunnen we hierin samenwerken!

© 2019 - 2024 Van MOOI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel