Reviews VanMooi | MOOI eco


Over het gastenboek:

"Prachtig gastenboek, zo houden we een blijvende herinnering aan het feest. Altijd leuk om terug te lezen. De service van Van Mooi is super goed. Heel vriendelijk personeel en er werd meegedacht over de levering toen de bezorging door PostNL in onze postcode niet lukte."

"Prachtig product. Mooi verpakt. Personal touch erbij van de verkoper. Leuk!"

"Wauw!! In een hele mooie doos, daarin goed ingepakt in mooi papier, met een heel lief handgeschreven kaartje en papieren hartjes van de ontwerper, ontvingen wij het gastenboek. Na echt maanden over een gastenboek nagedacht en alles afgestruind te hebben, heb ik het gastenboek van VanMooi ontvangen. Echt heel mooi, puur. Gewoon perfect!"


Over de weekplanner

"Een supermooie planner met ringband, die dus open op je werktafel blijft liggen. Een handige indeling met nog extra ruimte voor lijstjes. Mooi papier, ook voor het schrijven met vulpen! Ook handig: geen al ingevulde week- of maandgegevens!"

"Mooi product; simpel maar doeltreffend!"


Algemeen:

"Snelle levering, leuke kaarten voor een goede prijs."

"Heel mooie ontwerpen waar wij ongelooflijk fan van zijn! Altijd snel geleverd. Heel zorgvuldig en mooi verpakt."

"Altijd een feestje om de bestellingen van VanMooi uit te pakken, met zorg ingepakt. Prachtige producten. Heel blij mee."

"Snelle verzending en leuk verpakt!"

"Een cadeautje om te mogen ontvangen zo persoonlijk en met liefde ingepakt."

"Snel geleverd en mooie extra kaartjes erbij."

"Super mooi eco producten van goede kwaliteit. Snelle levering en fijne service. En als de kaarten worden bezorgd, dan krijg je een glimlach op je gezicht door de manier waarop ze de producten verpakken!"

"Prachtige kaarten! We gebruiken zelf ook de cadeaukaartjes als we iets inpakken. Prachtig! En snelle levering erbovenop..."

 

 

© 2019 - 2024 Van MOOI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel