Sorteer op

 

Duurzaam Gastenboek met stijlvolle luxe Invulkaarten

Je trouwdag, lang op gewacht en nu is het bijna zover! De laatste dingetjes regelen, kleding hangt klaar, fotograaf vastgelegd en de kapper staat gepland. Uitnodigingen zijn de deur al uit en de bloemen zijn besteld. Veel voorbereidingen, maar je bruiloft is immers een van de mooiste dagen in je leven. Daar wil je natuurlijk een blijvende herinnering van hebben! Laat je gasten daarom een gastenboek invullen. 

MOOIe aanvulling: Invulkaarten voor kinderen
Maak een mooie tekening of schrijf een lieve wens voor het bruidspaar!

 


 

Wil je iets unieks? Kies voor invulkaarten!

Invulkaarten bruiloft wedding duurzaamIets anders dan een standaard gastenboek? Kies dan voor een duurzaam gastenboek van MOOI eco. Dit zijn luxe, stijlvolle invulkaarten, waar je gasten een MOOIe herinnering op kunnen schrijven. Allereerst naam, adres en e-mail, zodat je na afloop eventueel nog een bedankje kunt sturen. Voor de gasten is er genoeg ruimte om herinneringen en gelukwensen te noteren. Ook tips voor een avondje uit en hopelijk heeft één van je gasten dé gouden tip voor een gelukkig huwelijk! De invulkaarten bundel je, samen met een voorblad en achterblad van kaftpapier, met een stoer sisaltouw. Op de achterzijde is er ruimte voor bijvoorbeeld jullie namen en je trouwdatum.

 

PaperWise , de natuur kent geen afval.

paperwise, duurzaam papierDeze mooie invulkaarten (A5 = 210x148 mm) zijn gedrukt op PaperWise Earth Pact Natural. Een nieuw soort milieuvriendelijk papier, gemaakt van landbouw restafval (bladeren en stengels) met 100% groene energie. Hier worden dus geen bomen voor gekapt! De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier van bomen en 29% lager dan recycled papier. Heel duurzaam en ecologisch dus! Dit MOOIe gastenboek past daarom heel goed bij elke wedding!

 

gastenboek invulkaarten achterkantGastenboek

Een gastenboek bestaat uit 50 invulkaarten met een voor- en achterblad, bij elkaar gebonden met een sisaltouw. Gasten kunnen per persoon een kaart invullen, maar men kan ook bv. per gezin 1 kaart invullen. Dat is je eigen keuze.

Het voor- en achterblad is gedrukt op prachtig stevig 810 g/m² drielaags MultiLoft® bruin kraftpapier met een zwarte tussenlaag.

 

achterzijde

 


© 2019 - 2024 Van MOOI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel